Кількість
|
Вартість
|
||
|
Най товстіші кірки та великі плоди кавунів, динь не зможуть встояти перед міццю чудесного ножа! Ви скажете, що з нарізкою зможе впоратися просто великий ніж, а чи зможе він дістати з кавуна шматочок? А цей ніж може, причому ідеально рівний! Тому що це 2 пристосування в одному — одночасно і ніж, і щипці!
Ніж для кавуна обладнаний подовженими лезами та насічкою на крайці. Завдяки такому пристрою будь-який кавун можна обробити без зусиль. Водночас на кожному лезі є отвори, вони допомагають розрізати м'якоть із мінімальними пошкодженнями, тобто з мінімальною втратою освіжного кавунового нектару.
До того ж для отримання необхідного Вам результату зовсім необов'язково повністю позбуватися шкірки, цілком досить просто розрізати кавун навпіл і дістати щипцями попередньо порізані ідеальні порційні шматочки
Використовувати ніж-щипці Angurello дуже просто, для цього потрібно:
- Взяти половинку кавуна або дині.
- Розрізати м'якоть ножем, ніби відокремлюючи м'якоть від скоринки поперечною планкою ножа.
- Перевернути диво-ніж і дістати щипцями ідеально нарізані часточки вашого кавуна!
Переваги Angurello:
- Цей ніж для кавуна чудово розрізає скоринки будь-якої товщини.
- Це чудове пристосування можна сміливо мити в будь-якій посудомийній машині.
- Ніж-щипці Angurello ідеальний як для кавуна, так і для дині.
- Ніж слугуватиме вам максимально довго завдяки неіржавкій сталі, з якої він зроблений;
- Ручка зручно лежить у долоні, а сам ніж дуже легкий і компактний;
- Акуратні скибочки буквально створені для того, щоб тішити вас, і ваших гостей;
- Завдяки ножу порційні шматочки виходять ідеально рівними.
Характеристики:
- Основний матеріал: сталь (неіржавка).
- Розмір лез-щипців: 13 х 2,5 см.
- Довжина 21 см.
- Вага: 100 грамів.